Veckans bästa

Veckan innan skolavslutning är ju världens galnaste logistik. All picknickar och shoppingbestyr gör det till en hysterisk logistikplanering. Men NU är vi i mål!

Veckans godaste tillbehör var det här. Potatis i ugnen med massor av citron, paprika och oliver. Pyntat med bladpersilja. Fint med lammstek och chimichurri. Det här kan jag äta hur ofta som helst.

I fredagskväll blev det steak sandwich med pommes frites. Egentligen är det här nästan samma upplägg som när vi serverar våra fajitas. Biffen är pyntad med guacamole, stekt paprika/lök,  jalapenos och srirachadressing. Barnen önskade detta som “sista middag” innan två av dem drog på efterlängtat kollo i går morse. Whoop! Nu har vi en vecka där vi bara rår om vår Sexåring! “Tänk att jag äntligen får ha alla laddningssladdar för mig själv!” lär någon som är tre äpplen hög euforiskt ha sagt.

Men nu tror jag vi kan varva ner lite efter den hetstiga avslutningsveckan. Vi har hunnit doppa tårna i sjön och rensa i rabatten.

Igår var vi på spontanmiddag på Cottinos Skafferi vid Islandstorget. Maken rekommenderar varmt deras egna utbud av korv. Jag provade fiskgrytan som var bra!

Idag hann vi med storhandling på Matvärlden. Många goda saker kom med hem. Bland annat dessa delights med nötter. Beroendeframkallande!

Bokmärkt under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.