Min bästa hamburgare

Om du mot all förmodan skulle tröttna på skaldjursfrossan i Mae Phim kan jag varmt rekommendera ett besök på en australiensk restaurang i området som heter Papas Kitchen. Prismässigt är det som att äta ute hemma i Sverige. Här äter vi därför med god marginal den dyraste middagen på hela resan. Typ dubbelt så dyrt jämfört med en vanlig kväll i Mae Phim. Men så består ju menyn av importerade råvaror. Allt kött är tex från Australien. Är det värt pengarna?

Ja herregud. Vilka hamburgare. Vet inte om jag har ätit en godare i hela mitt liv. Verkligen otippat att det skulle vara i en thailändsk fiskeby. Den har ALLT. Rätt bröd. Rätt burgare. Rätt tillbehör. Endast priset på notan hindrade oss att komma tillbaka dagen efter. Fantastiskt!

Tyvärr inga barnportioner på menyn. Åttaåringen och femåringen delade på en nachotallrik med pulled pork. Hysteriskt gott. De var även nöjda med kvällens milkshakes…

3/5 av familjen åt olika hamburgare med curly fries. Vi dricker resans dyraste öl men är så lyckliga över att få äta här att vi dricksar i ren salighet…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.