Middag i Notting Hill: Electric Diner

Första kvällen i London hade vi bokat på middag på Electric Diner. Jag hade fått rekommendationen på flera håll och tänkte att en någorlunda tidig sittning kunde välkomna våra Nioåringar. Det gick fint förstås.

Bara att rulla in på Portobello Road gjorde min kväll. En sån härlig stadsdel som jag önskar att jag får tid att utforska mer. Men nu var det alltså avrapportering av restaurangen (som även är en biograf).

Det här är opretentiöst i maxad 50-talsstil. Inget finlir på menyn utan enkelt och rustikt och mycket pommes frites. Barnmenyn var väldigt generös tycker jag om du spanar in dotterns hamburgare nedan. Själv var jag hungrig från resan och åt glupskt upp det mesta av deras “shaved rib-of-beef, horseradish, chips”.  Förutom pepparrotsås serverades även en skysås till. Efterrätt hade jag inte plats för men barnen bjöds på glass efter maten. Det är skön stämning här och det blev helt klart en schysst start på Londonveckan!

Spana gärna in det korta klippet här!

Middag på Electric Diner i Notting Hill electric1

electric2 electric3

4 kommentarer

 1. Eva

  Tack för tips, på väg till London snart men med 15 årig modelejoninna
  Hoppas på fler restaurang tips 😉

  1. Elin

   Jag hoppas ni gillar Electric Diner! Vi bokade bord via deras hemsida, vet inte om det går att smita in samma kväll…

  1. Elin

   Supernajs! Har du vart här Hanna?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.