Sportlov i London

På sportlovet var vi två mammor och två nioåringar som drog till London. Vilket skönt avbrott i vardagskarusellen! Dessutom otrolig lyx att få ha fyra dagar på tu man hand med ett av barnen – mycket har ju hänt sedan det här inlägget. Helt plötsligt har jag en tjej som roddar både kartläsning och restauranggooglingar. Tjejerna satte agendan och mammorna hängde på så gott det gick.

Jag tipsar gärna om vårt hotell Hotell Grand Royale som ligger hyggligt nära Paddington Station (8 pund med taxi om du inte orkar promenera sista biten) när man kommer svischandes med Heathrow Express. Det var nästan krypavtånd till Queensway Station som blev vår utgångspunkt varje morgon. Hotellrummen är små men vad behövs mer utöver en skön säng när shopping och mat står på agendan? Två morgnar åt vi av deras frukostbuffé (7,50/15 pund) och den var riktigt bra.

Musikal var förstås på agendan och vi knep bra sista-minuten-biljetter till Wicked via TKTS. Det var nöjda tjejer som shoppade på Primark, klämde på varenda pryl på M&M World, åkte dubbeldäckare, åt rullbandssushi två dagar i rad och brände alla sparpengar hos Hamleys. Sen åt vi middag på tre trevliga restauranger. Återkommer om dem.

lond
Det är lätt att förälska sig i utbudet hos Whole Food.
lond1
Kvällspromenad i Chinatown.

 

Promenerande i Kensington Garden.
lond3
Ett kort stopp på lekplatsen som är till minne av Prinsessan Diana.
lond4
Vi hittade prisvärd afternoontea nära Oxford Street.
Omtanke på burk.
Mellis på Selfridge för stora och små
Mellis för stora och små hos The Brass Rail på Selfridges.
lond7
Hann köpa hem lördagsfrukost till Sverige från St John Bakery.
lond8
På Selfridges blev det även presentshopping: Nutellaburk med personlig etikett.
Vårt hotell.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.