Vilka kommenterade flitigast under 2014?

Nu har jag grävt ännu djupare i bloggstatistiken och hittat de fem läsare som kommenterat mest under 2014!

Generellt så är det ju färre kommentarer nu på bloggen än tidigare – även om det totala antalet läsare är ungefär detsamma. Jag vet att andra bloggare ser samma trend. Ibland kommenteras bloggens inlägg i andra sociala medier men just här har det blivit lite tystare. Personligen har jag själv blivit lite sämre på att kommentera på andras bloggar. Min dåliga ursäkt är att jag ofta läser bloggar lite på språng, typ på mobilen, och tänker att jag ska kommentera “sen”. Kanske är det så för er också? Ja det är lite synd att kommenterandet minskar – för bloggplattformen är roligast när det är en dialog med läsare. Så nu lovar jag att själv bli bättre på att kommentera andras bloggar!

Så vilka har kommenterat flitigast under 2014? Ja det är fem bloggare som jag varmt rekommenderar att följa! Och tack ni för att ni hänger här!

1. Hanna från Matarkivet! Uppdaterar ofta och varierande. Jag bokmärker ofta härifrån. Är du på väg till London så finns massor av restaurangtips här!

2. Fröken Dills Kök. Har bloggat sen 2008 och hos henne hittar du många bra inlägg om odlingsprojekt.

3. Bara brittiskt. Är du minsta anglofil så behöver du bokmärka denna blogg!

4. Hovkonditorn – Många bra vegotips hämtar jag härifrån. Och så är det ju all inspiration från Singapore och andra resor..

5. Misplaced Brit – bloggar ofta och välformulerat om föräldraskap mm. Har återkommande Tasty Tuesdays med fina recept som du inte får missa!

6 kommentarer

 1. Katarina

  Jag ser samma trend, färre kommentarer på bloggen jämfört med förut. Lite synd kan jag tycka, det verkar som att instagram blivit mera populärt. Roligt att se att jag är en av de som kommenterat hos er. Kram!

  1. Elin

   Jag har ju inget instagram kopplat till bloggen, jag har ett låst mer anpassat till jag umgås med eftersom det lätt mest blir bilder på barnen och resor, och en hel del bilder som sen går till framkallning. Önskar att det fanns ett smidigt sätt att ha två insta-konton på samma mobil, utan behöva logga in ch ut…bekväm som jag är 😉 Men jag ser ju att insta är ett bra komplement till matbloggar…

 2. Charlotta

  Oj tack! Inte visste jag att jag varit så flitig jag som tycker jag hinner kommentera så dåligt. Är det bara Instagram eller har folk fått mindre tid. Själv kan jag inte klaga men jag har ju inte så många år att jämföra med.

 3. Elin

  Jag funderar på samma sak. Jag tror man generellt kommenterar “överallt” nu, för tio år sen fanns inte fb,insta,twitter… kanske därför vi blev bortskämda med mer kommentarer då… nu “ska” man ju göra avtryck på så många ställen,… men samtidigt blir det trist med monolog på en blogg!

 4. Steph @MisplacedBrit

  Haha! No way 🙂
  …And here’s me thinking I’m not commenting here even nearly enough 😉

  Absolutely love your HUGE collection of recipes and awesome British dishes! Yours is my favorite kitchen in Sweden <3

 5. Hanna

  Där ser man! 🙂 Men ni har ju en så trevlig blogg, och jag försöker kommentera när jag hinner, men trodde inte att jag låg i topp. Kram på er

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.