Sommarfavorit 2014: Vattenmelon, fetaost & mynta

En av den här sommarens favoriter är definitivt salladen med vattenmelon, fetaost och mynta. Den söta melonen passar otroligt bra ihop med sältan i fetaosten och myntan blir pricken över i:et. Jag kan inte ens räkna alla de gånger vi har ätit den här salladen till grillat i sommar.  När det var som allra varmast och varken orken eller matlusten var på topp, åt vi den tillsammans med charkuterier till lunch.

IMG_3463.JPG

Skär melon och fetaost i kuber, strössla över mynta och toppa med lite olivolja och svartpeppar. Jag låter bli att blanda runt ingredienserna i skålen eftersom osten lätt blir mosig.

2 kommentarer

  1. Caroline

    Hej Helena, tack för det underbara fänkålstzatzikireceptet du la upp 2006! Har du glömt vilket jag menar så kan jag starkt rekommendera dig och alla er andra att testa det tillsammans med typ fisk och pitabröd. Smarr!
    https://www.ragazze.se/2006/06/19/tsatziki-med-fankal-och-apple/

    1. Helena

      Tack för tipset! 😉 Jag hade faktiskt glömt bort det där receptet. Åtta år sedan… Ibland är det bra att bli påmind. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.