Sommarfavorit: Pimm’s

Pimm’s No 1 är numer beställningsvara på Systemet. Lite trist tycker jag allt att det är, att den inte är mer efterfrågad än så, för godare sommardrink kommer jag inte på just nu. Faktum är att vi tjuvstartade med årets först Pimm’s redan helgen då det blev sommartid. Hur sent man kan dricka på höstsäsongen låter jag vara osagt, men det finns ju en vintervariant också.

De flesta recept är ca 1/3 Pimm’s + 2/3  lemonad, sprite eller ginger ale. Våra Pimm’s tenderar dock att vara något starkare än så. Fyll sen upp med isbitar, skivor av jordgubbar, gurka och apelsin. Glöm inte att toppa med myntablad.

Pimms O´Clock!

 

4 kommentarer

 1. Anna

  Pimms är en nyupptäckt sommarfavvis för mig. Jag blev lite nyfiken på vintervarianten.

  1. Elin

   Jag har inte provat densjälv men du kan läsa mer om denhär, http://matarkivet.wordpress.com/2011/12/29/winter-pimms/

 2. Kinna

  Älskar Pimms men visste inte att den ens gick att få tag på via beställningssortimentet. Tack för tips!

 3. 29 dagar kvar » Tre tjejer i köket

  […] sålde in den med argument att den var ännu enklare att blanda än den vanliga – ja det är ju inte speciellt svårt vanliga fall. Om en månad återkommer jag med […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.