En liten italiensk present

20120531-162646.jpg

Tillbaka i Stockholm efter en veckas semester konstaterar jag inte helt otippat att maten, glassen, frukten och grönsakerna var bättre i Italien än här hemma. Jag tror att jag skriver samma sak varje gång jag har varit i Italien, men visst är det lite orättvist att italienarna har tillgång till så mycket godsaker? Nåväl, jag är lyckligt lottad som får frossa i allt det där goda ibland.

Med mig hem i resväskan hade jag en liten italiensk present som jag nu har lottat ut bland dem som tipsade mig om sina smultronställen i Rom och Terracina i inlägget jag skrev inför resan. Och den lyckliga vinnaren är Lotta! Maila din adress till helena [at] ragazze.se så kommer ett litet paket på posten.
 
Reseberättelse och bilder från Rom och Terracina kommer så fort jag hinner. Jag har en hel del smarriga luncher och middagar, fina utsikter, glassar och goda fiskar att berätta om.

En kommentar

  1. Mårtenssons kök

    Kan verkligen tänka oss att det smakar mer och godare i Italien. Vi väntar på en flaska Limoncello just nu som vi så ser fram mot att den ska flytta hem till oss 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.