Kommer snart!

Imorgon har vi vart ute två veckor på resande fot! Jag hade så mycket planer för bloggen, förväntningar på att hinna förbereda tidsinställa inlägg innan resan, men november månad försvann allt för snabbt.

Så sen sist? Vi har haft fem dagar i Hong kong. Vi bodde på Hotell Panorama nere på Kowloon. Det var ett bra läge då vi kunde promenera överallt med barnen. Kowloon Park har en lekpark som barnen gillade mycket och vi hann med ett antal goda middagar som jag hoppas hinna blogga mer om senare.

Därefter nytt nattflyg till Auckland. Vi har haft tur med båda flygen med att få en sovkorg att hänga på väggen till familjens yngsta. Väl framme i Auckland checkade vi in tre dagar på hotell Crown Plaza och nu är vi alltså ute på en tre veckors turne med husbil för att se så mycket som möjligt av Nya Zeeland. Vi har varit upp till 90 mile beach längst uppe i norr och vänt, och är just nu strax söder om Auckland igen. Vi hörs snart igen!

7 kommentarer

 1. nu kokar jag

  Oj, blir både avundsjuk och sugen på en sådan fantastisk resa:) Missade Nya Zeeland när jag var i det hörnet på klotet.

  1. Elin

   Ja det är svårt att hinna med allt man vill när har tagit sig så här långt bort. Vårt stopp i australien blir ganska kort, lätt frustrerande, men inte mkt att göra åt.

 2. sara

  Underbart! ÄLskar Hong Kong… Och maten! Det kantonesiska köket är en favorit!

  1. Elin

   Håller med! Vi åt dim sums och dumplings så vi nästsn rullade 🙂

 3. Fröken Dill

  Spännande resa, och med hela familjen och allt. Fantastiskt!

  1. Elin

   Ja! Det är kul att resa med barnen, tusen frågor hela tiden, vad är en luftgrop, varför ärmorgon här närdet är natt hemma, varför kommer det lava ur en vulkan, kan alla äta med pinnar…

 4. Helena

  Det är kul att du tar dig tid att titta in i bloggen över huvud taget, tycker jag! Tidsinställda inlägg hade bara varit för mycket! 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.