Hej sommarlov!

Den lilla glasburken på bilden nedan är Treåringens bästa skattgömma just nu. Hon är estetiskt lagd och gillar att pynta det hon äter med sina”prickar” från burken som är fylld med torkad frukt och olika frön.

Burken har redan blivit påfylld ett par gånger och senast idag såg jag att lunchpannkakorna blev pyntade med både linfrön och torkade aprikoser. Tipset med en egen liten nyttig müsliburk för barnen var helt enkelt för bra för att inte kunna dokumenteras här i bloggen!

Och nu är det faktiskt sommarlov! Vi har sena frukostar ute i trädgården och äter jordgubbar som om det inte fanns en morgondag. Mindre kul är att min macbook sjunger på sista versen och numer bara klarar tre bokstäver ungefär, så det får bli lite kortare inlägg via Ipaden framöver.  Men vi ses snart!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.