Krogveckan 2011, 8-17 april

Idag drar Krogveckan 2011 igång. En massa restauranger spridda över landet (framförallt i storstadsregionerna tyvärr) erbjuder två rätter för 200 kr/person. Ett perfekt upplägg för att prova nya restauranger, tycker jag. Det går visserligen inte att välja vilka rätter som helst från den ordinarie menyn, utan det är en specialkomponerad meny som gäller. Men ändå; prisvärt!

Själv har jag bokat en söndagslunch på Ulla Winbladh. Både för att jag faktiskt inte varit där tidigare (!) och för att det är en jättelyx att äta finlunch. Är det förresten inte det bästa som finns att unna sig lite extra flärd på söndagarna? Jag äter gärna helgens godaste mat och dricker lite vin just på söndagskvällen för att avsluta helgen på topp. Att njuta av de allra sista helgtimmarna istället för att ha ångest inför den annalkande arbetsveckan, helt enkelt.

Läs mer om Krogveckan 2011 och boka bord på Bookatable.com. Just nu, fredag förmiddag, finns det lediga bord på de flesta restauranger under veckan.

2 kommentarer

  1. Elenor

    Nu blir jag avundsjuk, klickar på Småland, resultat, “Calmar Hamnkrog”, den enda restaurang, som är med under “Krogveckan 2011”. Lite långt från Jkpg.

  2. Elin

    Vi var på Krogveckan förra året med barnen och åt en supergod lunch på Edsbacka Värdshus! Mycket bra var det 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.