Bloggen fyller 6 år!

Idag fyller bloggen 6 år! De här sex åren har varit fulla av experiment i köket, mycket matprat, receptsnickrande, många goda matminnen, en del mindre lyckade kok, restaurangbesök och nya matinsikter. Men allra, allra roligast har mötet med er läsare varit (även om vi inte så ofta träffar er i verkliga livet, är ju kommentarsfältet och mailandet som en mötesplats). Tusen tack för alla glada tillrop och påhittiga idéer som ni har bidragit med under de här sex åren!

Bloggen uppdateras inte lika ofta längre. Livet utanför bloggen tar i perioder så mycket tid att vi inte hinner laga nya rätter och posta inlägg, men vi hänger kvar och hoppas att våra trogna besökare passar på att surfa runt i vårt stora arkiv (antingen månadsvis, i de olika kategorierna eller via sökord i rutan till höger) i väntan på uppdateringar.

10 kommentarer

 1. Helena Ljunggren

  Grattis på den stora dagen! 6-år är en lång tid och ni har fyllt de åren med väldigt mycket gott och inspirerande!

 2. Martina

  Oj! 6 år, där ligger man i lä 😉 Grattis!

 3. Pytte

  Stort grattis! Hoppas att ni är rejält stolta över hur många av oss ni inspirerat. Bravo!

 4. Susanna B.

  Er blogg var den första som jag lade in som en av mina “favorites”. Kikar fortfarande in nästan dagligen.

 5. Anna

  Hurra! Grattisgrattis! En jättebra blogg!

 6. Erika

  Grattis! Ni har en toppenblogg och gör ett finfint arbete med den!

 7. Dolly

  6 år är respektingivande, stort grattis!! Håller tummarna för att det blir åtminstone lika många till 😉

 8. Annika

  Stort grattis, i efterskott! Ni är verkligen veteraner i sammanhanget. Tycker ni är ett föredöme i bemärkelsen att man måste acceptera att det inte går att uppdatera lika aktivt som förr, men att bloggen ändå är läsvärd och dynamisk!

 9. Enkelt gott

  Redan 6 år? Oj, där ser man! Grattis! Blir alltid så hungrig när jag tittar in här :mrgreen:

  / Enkelt gott

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.