Varuprover till frukost

Varuprover till frukost

På sistone har det trillat in en del frukostaktiga varuprover här hemma så i helgen fick det bli en provsmakarfrukost. Utöver min sedvanliga kopp te och yoghurtskål med müsli bestod således frukosten av:

Vilmas olika knäckesorter är en favorit här hemma, jag gillar deras tunna skivor som är ordentligt knapriga, så även den här varianten som smaksatts med sesam- och vallmofrön. Jag kommer garanterat att köpa det här brödet igen, det har nämligen redan tagit slut… 🙄

God Morgon Nypressad Star ruby är en apelsin/blodgrape-juice med vuxen smak, sötman från apelsinerna förmår inte riktigt att ta över beskan från grapen. Jag gillar den, men jag är inte så mycket för söta drycker heller. Allra godast om den serveras riktigt kall, annars tar grapen över!

Dinkelbitar är en nyhet från Polarbröd och gillar man bröd i stil med Polarkaka eller Hönökaka så gillar man även de här. Personligen föredrar jag grövre bröd men de här var riktigt goda också!

Bonusinfo:
Både Vilmas och God Morgon har officiella fanpages på Facebook.

2 kommentarer

  1. Janne

    😛 😛 Hejsan! Vilken trevlig och fin blogg ni har! Oohh! jag älskar god mat. Favoriten är Oxfile med Pommes frittes och Bearnaisesås.
    Kolla gärna mib blogg som handlar om vardagen i ord och bild.
    Jag länkar denna fina sida på min blog. MVH Janne o Lilly

  2. Helena

    Jag gillade också dinkelbitarna från Polarbröd. Som variation till allt mörkt bröd jag äter i vanliga fall funkar de kanon.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.