Nödraket för fredagströtta

Hej bloggen, long time no see!

Jag tror att det inte bara är jag som är knockad av novembermörkret. Energinivån är låg och att ställa sig och laga något avancerat när man kommer hem på fredagskvällen känns nästan ogörligt. Ikväll var middagen klar på under 10 minuter!

Torkade trattkantareller har vi gott om i skafferiet och de fick bli en av ingredienserna i kvällens nödraket till middag. Jag blötte upp ungefär två nävar som fick steka i smör under tiden som jag kokade en förpackning färska tortellini och värmde en förpackning crème fraiche med Karl Johan, citron och timjan. När pastan kokat färdigt vände jag försiktigt ner den i crème fraichen tillsammans med svamparna och serverade. Klart!

En kommentar

  1. Jenny

    Vad roligt, nästan exakt det där gjorde jag också i fredags! Åtminstone svamp (fastän champinjoner), tortellini och den där creme fraichen. Sen hade jag lite lufttorkad skinka, avokado och coctailtomater på toppen till servering.

    Men ändå! 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.