5-årsjubileum

Skål för oss!

Idag är det 5 år sedan vi startade bloggen och det måste vi såklart fira tillsammans med er som tittar förbi här! Några kanske är här för första gången, andra har varit ständiga besökare sedan våra första trevande inlägg. Ni är många som kommit att kännas som vänner genom kommentarsfältet och via mail och det tycker vi är jättekul!

Håll utkik, under de närmaste dagarna blir det 5-årskalas med möjlighet att vinna finna priser här i bloggen! 😀

17 kommentarer

 1. yllet

  Grattis grattis!!

 2. My

  Grattis! Tack så mkt för inspiration och information under dessa fem år.

 3. Linda

  Stort grattis! Jag ser fram emot att följa er fina blogg i minst fem år till!! 😉

 4. tina

  Fem år är stort! Grattis! Ser fram emot fem år till, minst! 🙂

 5. pipopp

  Grattis!
  Det är starkt att ni fortfarande förmedlar så mycket nyfikenhet och roliga matidéer utan minsta trötthet. Fortfarande lika läsvärda! 😛

 6. Erika

  Grattis och bra gjort! Ni gör ett toppenjobb, för det tar engagemang kraft och framförallt tid att ha en blogg. Ni skriver fyndiga inlägg, kommer med massor av bra tips och ideer, och era bilder är fantastiska!

  Hoppas ni firar ordentligt! :mrgreen:

 7. Lisa

  Grattis! Er blogg var den första blogg jag kom i kontakt med – något som gett mig lusten att botanisera vidare i matbloggsvärlden!!! Under åren har jag inspirerats av era härliga recept (Grillad sparris och snittarna… ett extra mums!), spännande tips på både nya produkter och restauranger/caféer.
  Tack! Hoppas att ni har energi att fortsätta inspirera!

 8. Xtian

  man kan inte annat än förundras. Ni går från klarhet till klarhet och levererar mat- och läsglädje till oss alla. All heder åt er och stort grattis från hela Redaktionen

 9. Ellen

  Grattis! Tack för dessa år och may there be many more!

  Jag vet inte exakt när jag började läsa här, men det var många recept sedan… Ragazze var den första matbloggen jag snubblade in på. Sedan dess har det blivit mååånga fler men ni finns kvar längst upp i listan som favoriter. Det här är är också den enda matblogg jag verkligen använder som receptregister; söker hellre här än på Tasteline o dyl! 🙂

 10. Oskar

  Så roligt med jubileum! Jag är mäkta imponerad över att ni fortfarande kan hålla kvaliteten uppe efter så lång tid! Och så tackar jag för alla vänner jag har fått genom ragazze.se.

 11. Catrin

  Grattis! 🙂 Jag följer er blogg med stort nöje, men har inte kommenterat förut. Hoppas att ni fortsätter på samma sätt! Roliga inlägg och bra recept!!

 12. Nina

  Grattis! Jag gillar er skarpt.
  /Nina

 13. Maria

  Tack för alla grattis och fina kommentarer! 🙂

 14. Ossimama

  Grattis i efterskott!!
  Blir stolt över dig kära siiister ♥
  Kram på alla tre, ni är toppenduktiga!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.