Ni glömmer väl inte bullen?

Fira kanelbullens dag!

På söndag är det Kanelbullens dag igen, en av de konstgjorda högtider som jag ser till att fira varje år. Tyvärr inte med hembakta bullar eftersom jag inte är någon stjärna på att baka bullar (till skillnad från min pappa, mamma OCH syster – why oh why?). Men det sägs ju att övning ger färdighet så till nästa år siktar jag på att ha tränat upp bullbakarförmågan så jag kan fira med hembakat!

Foto: Pressbild från Hembakningsrådet

5 kommentarer

 1. Sandra drömkaka

  Kanelbullens dag imorrn jajemen, så då blir det bakning ,igen för min del! 🙂

 2. Maria

  Helena: Du får äta två idag istället! :mrgreen:

 3. Ossimama

  Jag klämde TRE bullar till er ära TJEJER. Dom låg liksom och frestades I KÖKET 😉

  1. Maria

   Tack syster, det känns fint! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.