Hemgjorda burgare på grillen
Vi grillar så gott som varje dag här på landet, snart faller vi väl i någon slags grillkoma. 🙂
Ikväll gjorde J egna hamburgare och de blev så bra att jag bloggar receptskissen! Att ha bacon och liquid smoke i “smeten” ger hamburgarna en god, lite rökig smak.
Till 8 burgare
800 g nötfärs
2 ägg
1 msk Liquid smoke
4 skivor knaperstekt och finhackat bacon
pepparmix och cayennepeppar efter smak
Blanda ingredienserna och forma till 8 hamburgare, godast blir de om man grillar dem men självklart går det att steka på dem i stekpannan.
Sandra drömkaka
Åh jag älskar burgare & kan inte annat än bli tokigt sugen nu! 🙂
Karin/Rosa maränger
Härliga bilder överallt i bloggen 🙂 . Vi gör också egna grillhamburgare för det mesta, blir mycket godare än de köpta.
Ossimama
😛 låter ju supergoda dom där burgarna!
heja J vilket härligt hittepå