Hemgjorda burgare på grillen

Vi grillar så gott som varje dag här på landet, snart faller vi väl i någon slags grillkoma. 🙂

Hemgjorda burgare på grillen

Ikväll gjorde J egna hamburgare och de blev så bra att jag bloggar receptskissen! Att ha bacon och liquid smoke i “smeten” ger hamburgarna en god, lite rökig smak.

Till 8 burgare
800 g nötfärs
2 ägg
1 msk Liquid smoke
4 skivor knaperstekt och finhackat bacon
pepparmix och cayennepeppar efter smak

Blanda ingredienserna och forma till 8 hamburgare, godast blir de om man grillar dem men självklart går det att steka på dem i stekpannan.

3 kommentarer

  1. Sandra drömkaka

    Åh jag älskar burgare & kan inte annat än bli tokigt sugen nu! 🙂

  2. Karin/Rosa maränger

    Härliga bilder överallt i bloggen 🙂 . Vi gör också egna grillhamburgare för det mesta, blir mycket godare än de köpta.

  3. Ossimama

    😛 låter ju supergoda dom där burgarna!
    heja J vilket härligt hittepå

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.