Favorit i repris: Alla hjärtans dag-middag!

På lördag är det Alla hjärtans dag. En del firar storslaget, andra lite mer sansat och några inte alls. Precis som 2007 och 2008 arrangerar vi en tävling och vill veta vad du äter på Alla hjärtans dag.

Du deltar i tävlingen genom att skicka en bild på din hjärtliga middag till oss (bifoga gärna recept!). Vi utser sedan en vinnare som får ett finfint pris i brevlådan. Alla är välkomna att vara med; oavsett om du äter middag tillsammans med den/dem du älskar allra mest, i lunchrummet på jobbet, på krogen, tillsammans med vänner eller på egen hand. Du behöver så klart inte ha en egen matblogg för att vara med i tävlingen.

Skicka ditt bidrag till tjejerna@ragazze.se senast söndag 15/2 kl 20!

hjärta Be our Valentine!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.