Risotto med räkor

En risotto med räkor passar bra som en lättare rätt tillsammans med bröd. Jag lagar risotton efter det här receptet och tillsätter räkorna när risotton är klar. Efter ett par minuter på eftervärme är även räkorna varma.

Jag har förstått att italienarna inte anser att man ska ha parmesan till fiskrätter. Jag ligger alltså risigt till. Hoppa över den om du vill anamma de italienska tänket. 😉

4 kommentarer

  1. Elin

    i min värld kan man ha parmesan på allt, ska posta ett recept någon dag med brysselkål och parmesan som var galet gott 🙂

  2. Jennie

    Risotto är nästan för gott! Lite räkor från västkusten i och min lycka är fullgjord! 🙂
    Underbar bild också, helt fantastisk!

  3. Ingelöf

    Ser himla gott ut, måste provas nån gång! 😀

  4. Fias kastruller

    Åh! Det där med parmesanen har jag tack och lov aldrig haft en aning om för jag blandar mer än gärna parmesan med fiskrätter!
    /Sofia

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.