Efterlysning: äppelpannacotta

Lisa har skickat ett nödrop via mail och vi har inget svar att ge. Därför kollar vi med er läsare om någon av er möjligen sitter inne med svaret!

Läste för ett tag sen ett recept som verkade supergott “äppelpannacotta på bädd av cashewnötter med kanelsirap”. Mitt problem är nu att jag inte vet i vilken av alla mina mattidningar jag har läst receptet. Ska servera det som efterrätt på en middag i slutet av månaden och jag tänkte höra om ni kunde gå ut med en liten efterlysning om någon vet vilken tidning å vilket nummer receptet har getts ut i!?!

8 kommentarer

 1. Daniel

  Hittar du inte det så skicka mig ett mail så får du ett recept av mig på äppelpannacotta. Må så gott mvh Daniel

 2. karin

  Daniel
  Har du äpple i pannacottan eller serverar du det till

 3. Lisa

  Tack Daniel! en räddande ängel!
  Den jag tänkte på hade nog äpple i sig. Har din äpplena brevid? Är öppen för förslag :-). Bara det att det lät supergott! Och kanelsirapen skulle va gjord på mörkt muskavadosocker. *mums*

 4. Daniel

  Den jag har är det äpple i pannacottan men har hälften äppelpuré hälften grädde men maila mig så fixar jag det utan problem. Har du ingen puré är det lätt att fixa med några äpplen. ha det så gott mvh Daniel

 5. Lisa

  Daniel
  Har nu skickat ett hotmail till dej! Förstod mej inte riktigt på mailen som va via din sida. Så du kanske kan hålla lite utkik! 🙂
  Tack!

 6. Carro

  Hej Lisa!

  Fick du tag på receptet nån gång? Har letat jag med och finner inget 🙁 tycker kanelsirapen och nötterna låter toppengott till pannacottan.

  Tack på förhand

  1. Maria

   Carro: Jag vet inte om Lisa fick något svar på den här efterlysningen 2008, men jag googlade fram ett recept på äppelpannacotta signerat Nils Emil Ahlin och ett recept på kanelsirap hos DN. Du får kanske experimentera lite? 🙂

 7. Carro

  Tack för tipsen Maria! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.