Blandade nyheter

På sista tiden har det ramlat in varuprover från Loka, MER och BonAqua. Jag är en ganska tacksam försökskanin just nu när det gäller vatten och andra drycker eftersom jag är konstant törstig av allt ammande men i denna testomgång var det egentligen bara en enda flaska som jag spontant kan rekommendera.

Loka lanserar tre nya varianter på sitt kolsyrade vatten på temat Loka Likes Asia. Numer är det ju ganska ute att köpa vichyvatten; kranvatten beställs på krogen och vill man ha bubbligt vatten så förväntas man ha en Sodastream hemma. Därför, om det ska vara motiverat att köpa dyrt vatten på flaska så ska det ju vara något utöver det vanliga. I Lokas lansering så är det vatten som är smaksatt på temat Grönt te/vit persika, Röd apelsin/citrongräs och Litchi/hallon. Jag ska inte krångla in mig i någon djupare analys om hur det smakar, för jag har konsumerat dem i amningsdimman framåt fyratiden på natten och minnet kan vara lite vagt – det enda jag minns från kylskåpsräderna är att de mest smakar konstigt. Konstigt på ett tråkigt sätt. Det smakar för konstigt för att funka som törstsläckare och också för konstigt för att uppgradera en asiatisk middag. Och när jag stod där i mörkret så var jag hela tiden tvungen att dubbelkolla vilken smak som stod på etiketten för att se om jag gissat rätt på innehållet. Nej, de här flaskorna kommer inte att påverka mitt nyårslöfte med att sluta bära hem vatten från butikerna och Lokas vichyvatten med päronsmak kommer även i fortsättningen vara min favorit rent smakmässigt i deras sortiment. Missa inte Alices bedårande test av Lokaflaskorna här!

Jaha MER då? Det kom två flaskor med smakerna Krusbär respektive Hallon/Svarta Vinbär. Mest nyfiken var jag på Krusbärsvarianten för att kunna jämföra den smakmässigt med den goda krusbärssodan. Men nja. Här blev jag också besviken för det smakar blaskigt och vattnigt. Jag tror inte att den kommer att bli någon succé i sommar. Däremot så gillar jag MER med Hallon/Svarta Vinbär! Mest smakar det hallon och det har labbats fram en smak som jag vågar påstå påminner om min farmors hallonsaft. Jag har svårt att bestämma mig för om det påminner om trädgårdshallon eller skogshallon så jag misstänker att jag kommer att köpa den nu och då för att reda ut hallonfrågan. Min favorit när det gäller MER i vanliga fall? Päron…

Slutligen BonAqua då. Jag har inte provat deras vatten förut så jag vet inte om persikosmaken är bättre eller sämre än de andra smakerna i deras sortiment. Det är hur som helst ett kolsyrat vatten som är smaksatt med blygsamma 2% persikojuice. Vad det smakar? Alltså, jag vet inte om min graviditetstäppa möjligtvis hänger kvar fortfarande för det doftar inte persika och det smakar mest, ja kolsyrat vatten med konstig bismak. Brrr, jag gör nog tummen ner för det här också.

Ja vad kan man säga, håller jag på att konvertera över till en sur kranvattenstant kanske?

ja och så vet vi ju att snygga killar dricker MER…

En kommentar

  1. syren

    Så gott det ser ut!:wink:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.