Grand Tour Italia

För ett tag sedan upptäckte jag den relativt nya tidningen Grand Tour Italia – en tidskrift full med tips om Italien. I varje nummer finns en mängd småreportage om t ex aktiviteter (mässor, utställningar e t c), både kända och okända resmål, italienska personligheter och litteratur. Lite av varje för Italienälskaren, oavsett om det är sevärdheterna, naturen, klimatet, vinet eller maten som fått dig på fall. Ingen mattidning alltså; fokus ligger snarare på det sociala runt måltiderna.

Tidningen utkommer med sex nummer per år och finns att köpa i Pressbyråbutiker. På hemsidan kan man dock beställa en helt kostnadsfri prenumeration! För att nå ut till så många som möjligt satsar redaktionen på att dra in pengar på annonser istället för prenumerationer – en ovanligt förnuftig tanke när papperstidningarna har det allt tuffare att konkurrera med internet.

Grand Tour Italia

4 kommentarer

 1. Ingrid

  Vilken schyst blogg! Och väldigt trevligt att ni läser Grand Tour Italia må jag säga 😉

  Nu ska jag ta och läsa genom era Londontips och se om de stämmer med mina.

  Ha det fint!

 2. tina

  vilket bra tips! tacksåmycket:)

 3. KarinW

  Kul blogg ni har! Speciellt när man ska till stora huvudstaden och har noll koll på bra matställen.
  Ja jag diggar recepten oxå!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.