Matbloggar blir kokböcker

En ny trend börjar anas bland matbloggarna som jag gärna puffar för. Hos Vulkan kan man nämligen ladda upp material till egna böcker och två matbloggar har redan hunnit prestera var sin kokbok till försäljning.

Jag har ingen aning om tjänsten fungerar rent praktiskt men jag hoppas att fler matbloggar inspireras till att göra kokböcker; jag skulle exempelvis kunna tänka mig kokböcker med Dagmars fantastiska kakor och en best of på Ilvas alla fina recept!

5 kommentarer

 1. annamaria

  Kanske drömmen blir sann nån gång då….:grin:

 2. Jesper - Kocken fån Krubb

  Kul att ni uppmärksammade att min lilla bok nu äntligen blivit klar och sådär Hoppas att det inspirerar andra att också ge ut sina alster. JAG kan tänka mig kokböcker från flera andra matbloggar, mycket bättre än min… T.ex. 🙂

  annamaria: Yup. Håll drömmen vid liv. Skriv. Tänk. och tack för de snälla orden i min blogg, också.

  Och ni ragazzisar: Tack för Ert storstilade jobb med den här bloggen!

 3. Lisa

  Åh, men så måste ju ni ge ut en bok också! Gärna med fina illustrationer.
  Jag gillar verkligen idén med Vulkan.

  Ilva borde ju iofs göra en fyrfärgs med fint tryckeför de vackra bildernas skull.

 4. Urban Johansson

  Ja, jag ser gärna att ni ger ut en kokbok.

 5. Elin

  ..eller framför allt, bästa Ilvas matblogg borde bli en stor tjock coffeetable book 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.