Glöggmuggar och underlägg

Få glöggmuggar är så snygga som Höganäs vita och runda. Jag kan med lätthet tänka mig att sitta med en sådan glöggmugg i handen och värma mig imorgon på 1:a advent. 😉 Allra mest gillar jag att muggarna är enkla och vita, vilket gör att jag kan använda dem till precis vad som helst under resten av året. Glöggmuggar är ju annars inget man plockar fram i april.

Glöggmuggar

De fina filtunderläggen passar bra till de vita muggarna. De säljs i 4-pack och jag har för mig att de kostar strax under hundralappen. En gåbortpresent till glöggfesten, kanske?

Glöggmugg och underlägg

Bilder från Höganäs keramik!

8 kommentarer

 1. Elin

  jag letar lätt desperat efter dessa glöggmuggar men de är slut överallt 😥

 2. matpe

  Jag fick en uppsättning av Höganäs glöggmuggar när jag fyllde år härom veckan. Än så länge är de bara använda en gång, men jag räknar med att tillfällena hopar sig framöver. Man får dock vara försiktig så man inte bränner sig då händerna kramar koppen.

 3. Christina

  Vad fina dom är! Om jag bara hade lite glögg …. 🙁

 4. lina

  Jättefina, men kostar de inte mer???

 5. Helena

  -> Lina: På http://www.presentnet.se kan du köpa ett paket med 4 muggar och 4 underlägg för 249 kr. Separat kostar underläggen ca 100 kr för 4 st på t ex Åhléns.

 6. Li - Kryddburken

  Åh tack, där är dom ju filtunderläggen jag haft i huvudet att “såna borde man ha” “runda röda i filt”, “kan passa till glögg”, “borde man kunna göra själv”… Men sen kom jag inte längre..
  Ja, jag är nog lite synsk, för här är dom ju! 😛 ska absolut inhandla omgående! Glöggmuggarna passade också ruskigt bra ihop!

 7. Maria

  Elin: Jag såg muggarna på Åhléns City ikväll, men du kanske redan hittat dem (eller andra)?!

 8. Elin

  nej jag har inte hittat dem ännu, så i nödfall så kanske det får bli en omväg runt T-centralen någon dag, tack för tipset 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.