Jag har lärt mig!

Jag har äntligen lärt mig basilikatrixet. Numera står basilikakrukan i vardagsrumsfönstret (eftersom vi inte har något fönster i köket) och lever la doclce vita i flera veckor. Det är ju fantastiskt. No more trött basilika alltså. 😉

 Basilika på gott humör i vardagsrumsfönstret

Och ja, jag låtsas att jag har kommit på den här lysande idén själv. Sanningen är nog att någon av er kommenterade det gamla inlägget och talade om att det var just ljus som behövdes… 🙄

3 kommentarer

 1. Eva

  Hej
  Ett litet tips till, plocka inte för mycket i taget och nyp av ovanför en bladrosett så blir inte Basilikan för trött och orkar fortsätta att växa.
  Lycka till !

 2. Brazilian Linda

  Min basilikor växer som ogräs! jag började med en planta och har nu haft upp till 11 st för de sprider sig så. Men nu fick jag ta bort några för myrorna bestämde sig att det var ett jättebra ställe att bo på???

 3. britt fristedt

  Hej! Ang.bailika så kanske ni redan vet att man kan föröka den hela tiden genom att bryta av en kvist och sätta i ett glas med vatten—så vips har man en ny planta om några dar, den gror jättefort.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.