Sommarens favorit nr 2

Jag har nära på missbrukat vattenmelon den här sommaren, trots att det ju faktiskt inte har varit särskilt varmt. En riktigt mogen och söt melon är godare än godis och en bra avslutning på en middag. Eller till frukost, som mellis eller något sött och gott att äta framåt kvällen. Utan anledning. 

Vattenmelon

Tillsammans med smoothien, sommarens favorit nr 1, är vattenmelonen min sommarbästis!

Bilden kommer från stock.xchng – jag insåg att det var oväntat svårt att ta en bra vattenmelonbild på egen hand.

2 kommentarer

  1. Johanna

    Håller helt med. vattenmelon är grymt. Eller, jag tycker faktiskt om alla sorters melon!!!

  2. Maria

    Hej!

    Själv blev jag hysteriskt matförgiftad av vattenmelon förra veckan så jag har förbrukat min vilja att äta mer… Fy fabian!

    /Maria

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.