Munsbitar från Hav

För en månad sedan kom Maria och Elin hem till mig med godsaker från Hötorgshallen, en flaska vin och desserter från Vetekatten en dag mitt i veckan. Det ultimata vardagslyxpaketet och väldigt uppskattat. Från Hötorgshallen hade de bl a köpt oliver, fänkålssalami, pastaknyten med Karl Johanfyllning och skaldjursbakelser. Det allra godaste av godast.

Just de där skaldjursmunsbitarna hade jag i åtanke när jag var i Hötorgshallen idag. Jag hittade dem på Hav – Fisk & Catering som förutom butiken i Hötorgshallen, även har catering och en restaurang i Marievik. Jag köpte med mig en munsbit av varje sort: hummer & fänkål, lax och renkött med pepparrot (framifrån och bak). 20 kr/styck och alla tre jättegoda. Vips blev det en lyxig tisdag i boet.

Munsbitar

9 kommentarer

 1. Maria

  Jag har också “repriserat” dessa små godingar, succé här hemma.

 2. Helena

  Jag passade på när M var på Mälarpaviljongen ikväll. När han kom hem fick han se på bild vad han gick miste om. Hehe… :mrgreen:

 3. Pia

  Heja menade jag så klart. Min favofiskbutik.

 4. Kinna

  😆 De är ju helt enkelt underbara!!!

 5. Katta

  Hej! Är mkt nyfiken på fänkålssalamin, var den god?

 6. Maria

  Fänkålssalamin är jättegod! Finns även hos La Tavolata på Hökens gata som jag bloggat om tidigare.

 7. Katta

  Tack, jag får kolla upp det nästa gång jag kommer till stockholm, men kanske kan jag hitta den i saluhallen i Göteborg. Jag kan varmt rekomendera Saluhallen i Göteborg (den vid kungstorget) den andra är också bra men den vid kungstorget är mycket större.

 8. e

  Å munsbitarna hade jag glömt bort. De är ju så goda. Hav är bäst!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.