Ibland blir det fel

Marias kollega bjuder på skratt med följande anekdot:

Jag var på en bjudmiddag på Rica Talk Hotel då det hände någonting roligt som jag känner att jag måste dela med mig till er.

Servitören serverade oss 10 personer en djup tallrik med 3 st 1 cm kuber lax och ett delat vaktelägg. När alla fått in sina tallrikar började vi misstroget äta av dennna minimala förrätt.

Ni skulle ha sett servitörens min när han kom in med nässelsoppan och upptäckte 10 renrakade tallrikar… 😆

Han gick förmodligen in i köket och vek sig av skratt!

8 kommentarer

 1. Ewa

  Hahaha! Kul! Kan se hans min 🙂 Det påminner mig om när jag tillsammans med ett tiotal arbetskamrater åt på fina Edsbackakrog för flera år sedan. Jag var såååå hungrig och då måste jag ha mat NU!! Vi fick in härliga kronärtsskockor det hade jag aldrig ätit förr. I vanliga fall så tittar jag mig runt och ser hur man gör…och det gjorde jag väl till viss del MEN när jag tittar upp igen så har alla andra lagt sina “blad” som dom bara ätit det matiga på, på tallrikskanten. Mina?! Var i magen:oops: Inte alla…men tillräckligt många för att jag ska känna mig rätt så dum. Numera är det en rätt så kul historia och kommer upp vaje gång som vi äter kronärtsskockor. Och till er som undrar -ja det var väldigt fiberikt 😉

  Ha en skön helg!

 2. Josefina

  Underbart! 😆
  Fast servitören borde helt klart ha varit tydlig med att det skulle komma mera. Tycker jag. 😎

 3. Alice

  HAHAA, ja jag tycker också han skulle varit tydligare med att ni skulle få soppan till.. I dagens läge får man ofta småsaker på STORA tallrikar som förätt..så det är ju inte lätt att veta liksom.
  Ser att ni håller er runt Älvsjö, ni får snart flytta hit 😀 Vi skulle gå på Långbro världshus igår.. men lönehelg och fredag så var det fullt, vilket vi misstänkte…så vi tog bilen tilll stan och gick på den Italienska restaurangen Capri, vilket inte var nån höjdare, varmt så man höllt på dö. och Saltin Boccan var inge vidare.:sad: Jag vill testa Rica Talk var det bra mat där??

 4. Margherita

  En kollega till mig berättade om en ostprovning där en av gästerna hade satt i sig ALL ost på sin tallrik innan de ens hann börja presentera den första.. mycket pinsamt

 5. Maria

  Alice: Jag ska kolla med kollegan vad hon tyckte om maten!

 6. Alice

  Ok..:grin:

 7. Maria

  Alice: Kollegan hälsar att maten var bättre än servicen och helt ok.

 8. alice

  Ok, ska testa det nån dag när andan faller på 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.