Änglabröd hem till dörren

Att få nybakat bröd levererat hem till dörren på helgmorgonarna känns som en dröm, men med Änglabröds tjänst blir det verklighet. Beställningen görs på deras hemsida (första beställningen är gratis!) och brödet, från Vivels bröd, hängs sedan på dörren önskad helgmorgon.

Änglabröd på dörren

Jag har provat både större bröd och mindre bullar. Brödet är gott och smakar bra både till frukost och till soppor eller annan mat framåt kvällen. Numera är det dock bara sportbullar som hänger på min dörr på lördagsmorgonen.

Sportextra och Solej GI-bröd

När jag är hos mamma och pappa i Karlskrona är frallorna som levereras hem till dem (av en skolklass) på lördagsmorgonen en av höjdpunkterna och jag har många gånger saknat den möjligheten här hemma i Stockholm. Nu behöver jag inte vara avundsjuk på karlskroniterna längre. Änglabröds tjänst funkar fint, kundservicen är lättillgänglig och beställningar/ändringar kan göras fram till kl 16 på onsdagen. Än så länge levererar Änglabröd bara i Stockholms innerstad, men förhoppningvis utökas området framöver.

5 kommentarer

 1. Ida

  ..och på tal om Karlskrona och bröd: ibland får jag sånt sug efter rågskorpor! Måste nog äta det nästa gång jag kommer “hem”.

 2. Ulrika

  När jag var liten hade vi också skolklasser som levererade bröd på lördagsmorgnarna, och så gott det var! Färska frallor som oftast räckte till söndagsmorgonens frukost också.

 3. Molly

  Vilket lyx! Det skulle jag också vilja ha. Ibland finns det fördelar med att bo i Stockholm:wink:

 4. Susanna B.

  Vilken kanonide! Önskar att vi kunde få samma service här i USA. Kanske funkar mitt i storstan någonstans? Vem vet. Trevligt låster det iallafall.

 5. Maria

  Nu har jag lagt in en beställning inför helgen, ska bli spännande (och gott) att testa. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.