En riktigt barnovänlig middag tack!

Plötsligt så händer det.

För på fredag så får vi barnvakt hela kvällen så att vi kan gå ut och äta själva på egen hand. Det är vi inte så vana vid med tanke på att vi har haft barnvakt två gånger på sexton månader. Vårt lilla sockergryn har ju hängt med på alla möjliga krogar men det är ju trots allt en viss begränsning på hur lång middag man kan vara iväg på och framför allt så behövs det ju vara en viss grad av barnvänlig resturang.

Men nu gäller alltså andra regler; vi kan alltså gå på en restaurang där man kanske i vanliga fall inte kommer in med ettåring som i ett obevakat ögonblick häller all mat på huvudet. Och vita linnedukar innebär inte något stressmoment. Så nu surfar vi på alla möjliga menyer och kan inte bestämma oss. Ska vi testa F12? Eller en avsmakningsmeny på Esperanto? Just nu så funderar vi kanske mest på avsmakningsmenyn på Operakällaren eller den som är på vår favorit Lux. Eller har vi glömt något som vore ännu bättre? Hjälp!

4 kommentarer

 1. Anna

  Vi testade avsmakningsmenyn på Opera Källaren förra månaden, ändrade lite på menyn eftersom jag inte äter lamm & kalv och fick helt underbara alternativ med rådjurssadel och kronärtskockssoppa istället – mycket gott 🙂

 2. Sara & Linda

  Elin, du har blivit taggad. Kom till vår (läs: Sara) blogg http://www.medennypasalt.blogspot.com för att läsa mer !! 🙂

 3. Marie

  Kan varmt rekommendera F12. Helt suveränt läckert. Men ta inte den innovativa vinmenyn till. Dyrt och lite märkligt att inte veta vad man dricker förrän på slutet…

 4. lotta

  Stod själv i valet mellan F12 och några andra inför vår barnfria middag på Lördag, tillslut bidde det resturangen resturangen – för det var enda stället med lediga bord tidigt.
  Rapportera gärna var ni gick och hur det var – vi har en utlovad barnvaktskväll till innan bebis och då tänkte vi också försöka få något riktigt gott i magarna i lite “lyxigare” miljö – sen är det nog kört för likande erfarenheter det närmsta året 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.