Körsbärstomater på burk

Nyligen slog det mig att jag köper mat på ett helt annat sätt nu än tidigare. I förra veckan råkade jag se en otroligt fin färs i affären och slog till på en förpackning fläskfärs och en nötfärs. Impulsköp. 😉 Lite som att snubbla över en snygg top på H&M, fast ändå inte… För en månad sedan stod den här snygga tomatburken på ICA och bad om att få följa med hem till mitt kök. Jag köpte ett trepack (ca 25 kr) och ville nästan inte ta sönder kartongen.

Småtomater i trepack

De konserverade körsbärstomaterna från italienska Divella är söta och goda. När jag hade dem i en sås behövde jag inte ha i någt socker (vilket jag alltid har annars) och det är ju ett tecken på att tomaterna verkligen är så där små och söta som man vill ha dem. Ja, och så var ju burken snygg då…

Körsbärstomater på burk

10 kommentarer

 1. lotta

  😀 Precis likadana impulsköpte jag på Winjas i förra veckan, just för att det var en så snygg förpackning. Att de dessutom var goda var ju ett extra plus.

 2. Åsa.S

  Åh, en hel öppen fylla med sådana burkar… Snyggt!

 3. Lilla Blå

  Åh, sånna vill jag också impulsköpa!! Var köpte du dom? (Vilken ica-affär?)
  Det kanske inte blir så mkt impuls om man åker en omväg bara för att komma till en speciell ica-affär för att de har körsbärstomater på burk.. *s*

 4. Helena

  -> Lilla Blå: Jag köpte dem på ICA på Hantverkargatan, men jag är nästan säker på att jag har sett dem på ICA på Kungsholmstorg också.

 5. Sanna

  Tror att jag har sett dem här vid mig på Birkahallen (Röris).

 6. Caroline

  Jo absolut, själv fick en snygg burk m. oliver hänga me hem för ett tag sedan! Nu funderar jag på att plantera vitlök i burken, så man får använding för den också:razz:

 7. Pia

  PÅ ICA vid Fridhemsplan, St Eriksgatan, finns de också.

 8. - din ekologiska guide -

  Jag vill också ha schyssta tomater!!

  Var de ekologiskt odlade? 😕

 9. Carla Hägg

  :razz:Hej! tack för fina kommentarer om vår körsbär tomater från Divella. Jag skriver från den svenska distributören.
  Snart kommer det också 3 pack krossade och filee’ tomater. Fileerna är otroligt goda.Vi hoppas att vi kan komma in centralt till några kedjor till hösten. Just nu är det bara enskilda butiker som tar in dem.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.