Tre nya från Ramlösa

I min butik hittade jag inte mindre än tre nya smaker från Ramlösa, däremot verkar de inte ha hittat ut på deras hemsida. Päron & citronmeliss provade vi i måndags kväll och den var riktigt god! Precis lagom söt utan att vara “läsk-ig” och inte så där stickande kolsyrig som vissa andra mineralvatten kan vara. Tummen upp för den!

De andra smakerna jag spanade in var Persimon & grape och Kaktus. Båda låter spännande och dessutom var det kampanjpris så jag lär testa dem också. Idag orkade jag inte bära hem 2 stora vattenflaskor utöver de andra matvarorna.

4 kommentarer

 1. BeRKA

  Jag provade nyligen Päron & citronmeliss. Det var som en päronsoda för vuxna. Ganska najs alltså. 😀

 2. Lilla Blå

  Den där med päron och citronmeliss låter ju jättego! Den måste jag testa! Men vad är persimon? Någon slags persika korsad med en lemon? Eller..?:roll:

 3. Helena

  Jag provade Kaktus idag och den var riktigt god. Lite åt läskhållet, men ändå mineralvattnig. Fast än så länge är Päron & Citronmeliss min favorit. Persimon… ja, vad är det egentligen??? ❓

 4. Oskar

  Persimon liknar Sharonfrukt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.