Bebisvänlig restaurang

Det är väl så att man är välkommen i varierande grad med bebis och barnvagn på restauranger. I det senaste nyhetsbrevet från Street så finns dock följande info:

Street Restaurang välkomnar mamma och pappalediga café- och restauranggäster med barnvagnar. I anslutning till restaurangen finns en uppvärmd barnvagnsparkering i marknadslokalen och just nu erbjuds även barnmat för de allra minsta. Maten tillagas i vårt kök på våra egna närproducerade och ekologiska råvaror – fisk, kött eller vegetarisk.

Det låter som ett riktigt bebisvänligt alternativ! Jag har dock inte varit där och researchat själv ännu. För den som inte känner till Street så ligger det vid Hornstull och varannan helg så finns det kreativa och duktiga försäljare där som säljer allt möjligt som man inte visste att man behövde.

5 kommentarer

 1. Silvia

  Vilken stilig blogg! Jag får tacka för tipsen och tipsa om att alla borde tänka mer på sin vikt, nu när vi knyter internationella kontakter och får mer tips om olika maträtter. Givetvis älskar jag mat, men… ja, men! Ni får läsa på min sida om ni är intresserade. Ha en riktigt bra dag alla som läser! / Silvia

 2. Anna

  Och jag vill tipsa om en kvällskrog med oväntat barnvagnspositiv personal: Annakahn (experimentindier) på Riddargatan 12 i Sthlm! Väldigt gott och spännande, utmanande drinklista samt som sagt pro-bebis-approach.

 3. Elin

  Anna, du vet inte hur glad jag blir av sådana där heta insidertips! Guld värt!

 4. Max

  Tänk att jag äntligen får nytta av lite tips på det här området.

  Max – nyblivet pappaledig och fikasugen.

 5. Elin

  Max, och du får fylla på med fler tips 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.