Fredagsfyran, tema: Äta

Denna vecka en fredagsfyra som passar i matbloggen!

Tema: Äta

 1. Om tid och pengar inte hade någon betydelse, vad hade du helst gjort mest: Lagat mat själv, ätit ute eller beställt hem mat?
  Eftersom jag är lat av naturen så måste jag nog tyvärr säga äta ute. 😳
 2. Finns det någon särskild maträtt som du tycker att du äter för ofta?
  Lunchsalladen! Jag och en kollega brukar göra sallad ihop 3-4 ggr i veckan. Emellanåt kan det bli lite väl tjatigt.
 3. Vilken är den finaste måltid du själv har lagat eller ätit ute någonstans?
  Den finaste jag lagat själv (eller rättare sagt ihop med Elin & Helena) är någon av nyårsmenyerna, kanske den senaste. Det finaste jag ätit ute… hmm. Svårt! Hälleflundran jag åt på Landet är i alla fall bland det godaste.
 4. Vilken är den värsta måltid du själv har lagat eller ätit ute någonstans?
  Det värsta jag lagat själv är nog en Flygande Jakob i lightversion som jag försökte mig på för några år sedan, det var totalt oätligt. Det värsta jag ätit ute som jag spontant kommer att tänka på finns beskrivet i den här kommentaren.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.