Årets blogg 2006

Omröstningen i tävlingen Årets Blogg 2006 är äntligen klar och vi är väldigt glada över att ha fått både flest röster och bäst betyg i kategorin Mat. Att få snittbetyget 4,3 av 444 olika personer är en fint betyg. Tack snälla rara!

Jag vet inte hur mina kära medbloggare ska fira detta men här hemma blir det ett långkok av biff rendeng under eftermiddagen. Och så ska jag nog ut i snöstormen och köpa kaffe 😉

6 kommentarer

 1. Helena

  Men så kul! Hm… jag får nog fira med en Coca Cola på flyget hem till Sthlm ikväll! 😛

 2. Linda

  Så roligt! Ni är ju en av de bästa matbloggarna jag vet – är inte så förvånad att ni fick bäst betyg!!

 3. diddi

  Grattis va roligt! Här ska firas kommande 2-årsdag med sambon, det blir god gratäng m. potatis, soltorkade tomater, köttfärs, fetaost etc. & pannacotta till dessert!

 4. Susanna B.

  Gratulerar! Det är ni värda. Tre Tjejer i Köket är en av få bloggar jag läser nästan varje dag för inspiration och fina bilder. Ni gör ett toppenjobb och jag rekommenderar er till alla som gillar mat!:razz:

 5. Max

  Härligt 🙂 Men inte särskilt förvånande. Vi vet ju redan att ni är bäst. 😉

 6. Kinna

  Grattis, vad kul! Det kan ni vara riktigt superstolta över. 😀

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.