Dagens varning: Yoggi delikatess med browniesmak

Det här var en riktig otäcking. Vad tänkte jag med egentligen. Varför ska man smula ner så goda kakor i något syrligt som yoghurt. Det här går faktiskt inte att äta! Usch!

Jag ska erkänna att jag även har provat Yoggivarianten med citrus/marängsmak. Visst den smakar citron. Men ingenting annat. De här två varianterna får nog ses som de sämsta ideérna på Yoggi Delikatesshyllan. Köp istället vanlig naturell yoghurt, släng i några olika sorters nötter och ringla honung ovanpå , det är en riktig yoghurtdelikatess!

6 kommentarer

 1. diddi

  *Hi. hi* Vad tänkte du på? Det lät faktsikt inte så gott om jag ska vara ärlig=) Men det andra tipset med nötter & honung är ju såå underbart! Sharonfrukt passar också utmärkt i yoghurten.

 2. Elin

  Diddi, ja jag erkänner att jag inte hade hjärnan påkopplad, jag såg bara skylten “köp två för 10:-” (nu förstår jag ju bättre, de ville bli av med otäckingarna!) Sharon är favoriten här hemma just nu så idén kopierar jag rakt av 🙂

 3. Karin

  Yoghurt, honung och nötter. Syra, sött och lite beskt. Kan det bli bättre?

 4. Lina

  Yoghurt (gärna den “riktiga” turkiska eller grekiska varianten), valnötter och honung… Klar favorit! Verkligen helt underbart.

 5. Oskar

  Håller med om nötter- & honungvariantens överlägsenhet. Elin, jag tror du nog kan få tre för tio imorgon. Vad är nästa drag? Yoggi Delikatess med crostini och tapenade?

 6. Elin

  Oskar, hemska tanke, våga inte säga det till arla, de kanske tar dig på allvar! 😯

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.