Bakispizza

Fastfoodlovers utropade redan förra året nyårsdagen till snabbmatens dag och vilka är vi att sätta oss emot det?! För det kan ju inte finnas någon annan anledning till att våra cravings efter pizza är så stora den här dagen? 😉

Al Capone - fetaost, köttfärs, lök, fefferoni och tzatziki

Hemma hos Maria:
Al Capone – fetaost, köttfärs, lök, fefferoni och tzatziki inmundigades i soffan framför sista säsongen av Sopranos (passande nog). Dresscode: mjukisbyxor och Champion-hoodie

Fårostpizza - fårost, fefferoni, färska tomater och oliver

Hemma hos Helena:
Fårostpizza – fårost, fefferoni, färska tomater och oliver som åts i soffan framför säsong tre av Seinfeld. Dresscode: pyjamasbyxor och luvtröja.

Hemma hos Elin:
Alltså. Vi orkade inte gå till pizzerian. Men vi hade fina rester från gårdagens nyårsmiddag och fyllde ciabattas med oxfilé och färskost. Yummie! Tv? Har ni orkat titta på tv? Dresscode: hoodie och mjukisbyxor så klart – den officiella nyårsdagsklädseln!

5 kommentarer

  1. Henrik

    Pizzeria La Solo på Hantverkargatan rockar. 🙂
    För mig blev det en Saag Paneer från Indian Curry House på Scheelegatan istället – och ingen luvtröja… Men gott nytt år i alla fall!

  2. Helena

    -> Henrik: La Solo it is. Kände du igen pizzan eller kartongen? 😉

  3. Henrik

    Det var kartongen, mest. 🙂 Jag är återfallsförbrytare varje gång jag är i stan, fast nu har det “bara” blivit två gånger efter jul (än så länge).

    Fårostpizzan har jag aldrig provat, men jag tror att jag får ta och göra det, den ser god ut – kanske med lite salami på också…? Jag brukar ta en Calzone med extra ost och oliver i vanliga fall, men det börjar bli lite enahanda… Hmm. 🙂

  4. Helena

    -> Henrik: Ja, det är ju märkligt hur svårt det är att bryta sitt pizzamönster. Fårostpizzan är min favorit. Och jag brukar hotta upp den med lite finoliver… 😛

  5. Henrik

    @Helena: Jag provade fårostpizzan idag, med extra salami (Sju spänn för ett par tunna skivor korv?!) och den var kanon! Tackar ödmjukast för tipset! 🙂

Lämna ett svar till Henrik Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.