More of Scandinavia

Jag har sagt det förut och jag upprepar, jag är försatt i porslinskarantän för typ en livstid framåt men jag snubblade över More of Scandinavia på nätet och jag vill ha allt allt allt av deras snygga porslin. Superkocken Marcus Samuelsson har haft ett finger med i utformandet av detta porslin och det är en lyckad blandning av enfärgat och roliga detaljer.

Jag gillar färgvalen med klassiskt vitt tillsammans med petrolblått, svart, lite chokladbrunt och den otippade senapsgula. Mönster med djungel och blad är fint. Herregud det finns ju till och med matchande haklappar till! Och deras gardintyg med apor får gärna åka upp i vårt vardagsrum!

Hela produktkatalogen finns i pdf-format här – frossa och njut!

2 kommentarer

  1. Mi

    Oh, vilket ljuvligt porslin! Vill ha, vill ha! Undrar bara var jag ska få plats med det någonstans…i nya köket kanske? Får ge mig till tåls tills dess! 🙂

  2. Olof

    Sjysst porslin. Dom visste jag inte om. Får väl köpa dom när jag har några csnslantar kvar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.