HP-sås a la Acne

HP-sås a la Acne

Häromveckan när jag gick förbi NK så var ett skyltfönster fullt med HP-sås. Sedan när jag gick hem och berättade att jag hade HP-sås som bloggvirke så blev jag förbjuden att skriva om det; för vad visste JAG om HP-sås jämfört med ett riktigt HP-sås-proffs. Och det är väl sant i och för sig, jag hade inte ens koll på att såsen är döpt efter Houses of Parliament i London och här hemma så hamnar HP-sås på sin höjd på pyttipanna.

Men HP-såsen har alltså tuffat till sig och har gjort en Limit Editionflaska designad av hippa Acne. Det får väl ses som en ganska otippad kombination. Flaskan kostar 49:90:- /st, finns i 300 ex och intäkterna av försäljningen går till World Childhood Foundation.

Mest undrar jag vad som kommer härnäst; bakpulverburkar designade av Tiger? Kommer burken med inlagd gurka bli designad av Filippa K? Och vem kommer att göra om layouten på smörgåskexen?

Och nej. Jag köpte inte någon HP-sås.

En kommentar

  1. Oskar

    Men i just pyttipanna är den bannemej helt rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.