Tillskott till kokbokshyllan

Alltid lika kul att öppna ett bokpaket från AdLibris, den här gången med tre nya böcker att bläddra i, att inspireras av och att laga mat ur! Härligt! 🙂

Nytt i min kokbokshylla

Trattoria, italiensk mat för hela familjen av Ursula Ferrigno
Jamies Italien av Jamie Oliver
Klaras goda GI-dagar av Klara Desser

6 kommentarer

 1. Jessika

  Härligt men livsfarligt :mrgreen:
  Jag har Trattoria.
  Vad tycker du om Jamies Italien?
  Jag såg serien men har inte bestämt mig för bok eller inte.

 2. Tino

  Kokböcker kan man aldrig få för många av. Själv packade jag upp Jamies Italien från Adlibris häromveckan. Ljuvlig bok! 🙂

 3. Sandra

  Hej!

  Snubblade in här hos er och sparar genast i favoriter. Älskar att prova nya recept, brukar själv lägga ut det mesta på bloggen.
  Jamies Italien köpte jag i somras och hade en italiensk testvecka på bloggen då jag gjorde endast Jamies recept hela veckan. Risotton med fänkål och chili blev snabbt en favorit hemma hos oss.

 4. Maria

  Jessika-> Jag har inte hunnit läsa så mycket i den ännu, men det jag sett hittills gillar jag! Blev ju helt kär i Italien när vi var på Sicilien förra sommaren och vill vill vill åka tillbaka och uppleva mer! Den här boken lär knappast göra min längtan mindre. 🙄

 5. Elin

  Trattoriaboken har vi har hemma, jag gillar den massor!

 6. Mia

  Hej, hej!

  Vet inte om jag lägger in rätt eller ej, men jag bara måste dela med mig av ett kokbokstips. Var i England i våras och jobbade och hittade då en kokbok som heter “Apples for Jam”. Den är helt ljuvlig – tjock, härliga bilder och rikigt vettiga och enkla recept! Och inte bara recept på sylt utan kan liknas lite vid Jamie Olivers “husmanskostbok”. Finns på Bokus för den som är intresserad. Ett hett tips på en bok som kanske inte är helt självklar i den svenska kokboksfanatikerns hylla…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.