Tapini

Till kräftfesten vi hade i helgen köpte jag inte bara Wasa Knäckis utan även Tapini Original med olivolja och havssalt – en ny produkt från Göteborgskex. Små, salta kex som var perfekta på buffén tillsammans med taleggio, gorgonzola, brie och oliver. Kexen finns i ytterligare två smaker; Chili & Oliv och Vitlök & Basilika. En kombinationsförpackning hade varit en god idé. Jag skulle mer än gärna köpa en sådan för att få några kex av varje smak.

Tapini Original med olivolja och havssalt
Bilden är lånad från goteborgskex.se

3 kommentarer

  1. Elin

    Kara medbloggerska, vi provade Tapinikexen med Vitlok&Basilika med lite tapasplock nar vi skulle tillbringa sjutton timmar pa nattaget norrut och jag kan bara saga en sak: total katastrof, en otroligt dalig investering for en produkt som smakar ingenting. Aldrig mer sager jag. Huh.

  2. Helena

    Nämen, vad säger du? Kexen med olivolja och havssalt smakade kanon! 😛

  3. Oskar

    -> Elin? Du är tillbaka? 😀

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.