Wasa Knäckis

Jag köpte Wasa Knäckis Olive idag och tänkte att de skulle funka bra på lördagens kräftfest tillsammans med ostkrämen jag ska göra. Jag provsmakade dem när jag kom hem och nu finns det risk för att jag måste köpa en ny påse innan lördag. Oh boy, så goda! Än så länge har jag bara ätit dem direkt ur påsen utan något tillbehör, men jag är säker på att de smakar minst lika bra tillsammans med färskost. Olivsmaken är tydlig – ett stort plus. Heja Wasa Knäckis!

Wasa Knäckis
Bilden är lånad från wasa

2 kommentarer

  1. Viktoria Schiöler

    Min man och min son har just gjort slut på en påse Wasa Knäckis sesam, också goda.

  2. Tommy L

    Familjens favoriter på fredagskvällen sedan den första påsen inhandlades för ca: 6 månader sedan. Den ända som inte fungerar till allt så är det vitlök tycker alla utom äldsta grabben, kanske kan bero på att han är 15 och äter det mesta han kommer över:mrgreen:. Och som sagt så går det välldigt bra att äta direkt ur påsen:smile: finns alltid hemma just nu. Rekommenderas varmt!!

    / Tommy L

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.