Matbloggspicknick

För ett halvår sedan träffades ett gäng matbloggare för att äta tapas och nu är det är dags för matbloggspicknick! Ilva har tagit initativet och den 23 augusti är äntligen det dags – kom till Humlegården och träffa andra matnördar från nätet!

För er som eventuellt känner en viss prestationsångest över vad ni ska laga och ta med er. Min ambtionsnivå blir inte speciellt hög. Med all sannolikhet kommer mitt kök vara nerpackat i flyttkartonger eftersom vi får tillträde till radhuset dagen efter. För att göra det enkelt, så funderar jag på att gå förbi Hötorgshallen strax innan och handla lite smått och gott.

Hursomhelst, jag kommer, Helena hoppas på att kunna hinna med trots sin fullbokade kalender och Maria, ja hon är fortfarande offline på sin skärgårdsö och njuter av sin semester, men jag hoppas att hon har tid komma förbi hon också!

10 kommentarer

 1. Max

  Skulle vara jättekul att komma dit, men jag har ju ingen matblogg… :/

 2. Oskar

  Du hade väl något tips på lax- och spenatpaj på din sida vill jag minnas 😆 .

 3. Elin

  Max, jag tror att du kvalar in som proffessionell matbloggskommentator 💡

 4. Maria

  Helt offline är jag inte på min skärgårdsö… 🙄 På matbloggspicnicen kommer jag om inget oförutsett skulle inträffa förstås, men det står iaf i min kalender = tämligen säkert. Och det är klart att Max ska komma!!!

 5. Helena

  Hej Maria! 😛

  Jag ska göra vad jag kan för att titta förbi en sväng! Klart att du ska komma Max; alla våra kommentarskillar har en given plats i Humlegården! :mrgreen:

 6. Frida

  Nu har jag äntligen varit här och läst ikapp mig. Och nu är jag vrålhungrig! Picnicen har även jag planer på att delta i. Och i mina öron låter färdigt plock som en utmärkt idé, värd att ta efter.

 7. Anne

  Kul! Då ses vi! 🙂

 8. Mi

  Gaaa! Jag måste börja matblogga, det hör jag det!

 9. Max

  Jag ska försöka komma. Beror lite på hur min kära flickvän känner sig. Bara 3 veckor kvar nu. 😯

 10. Rapport från en matbloggspicnic (som inte blev av) » Tre tjejer i köket

  […] var det ju tänkt att vi skulle ha matbloggspicnic men eftersom det regnade så tog vi skydd under Spy Bars uteservering och åt middag där […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.