Cliff Barnes

I början av veckan åt jag lunch på Cliff Barnes (Norrtullsgatan 45) innergård. En lugn och avslappnad uteservering mitt i stan. På lunchmenyn fanns en kött-, en fisk- och en GI-rätt för 75 resp. 85 kr. Min sparrisfyllda gös med couscous och basilikasås smakade bra och jag mådde gott i skuggan.

Sparrisfylld gös med couscous och basilikasås

Jag kan inte låta bli att undra hur de kom på namnet Cliff Barnes. Den där sliskige Dallasfiguren känns inte som det självklara restaurangnamnet, men å andra sidan lär ju alla besökare komma ihåg var de har varit! 😉

Risig bild tagen med mobilkameran… sorry! 🙄

4 kommentarer

 1. Karin

  jag har haft en av mitt livs roligaste ocvh knasigaste utekvällar på just Cliffan, med sminkskola inne på tjejtoan, dans på bardisken och härligt hångel i en trappa. Dock har jag aldrig beställt deras loserfrukost som ju just syftar på herr Barnes. Loserfrukost = svart kaffe & en cigg…

 2. Max

  Jag hängde mycket på Cliff Barnes förr, i min vilda ungdom (för en sisådär 2-3 år sedan 😉 ). Men de gånger jag åt där kan jag nog räkna på en hand. Kanske ska göra ett nytt försök.

 3. Oskar

  -> Max: Du menar alltså att den vilda delen av din ungdom nu är över?

 4. Max

  Oskar: korrekt uppfattat 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.