Adobe

Adobe

Systemutvecklaren jag bor ihop med kom hem från Systembolaget med en flaska Adobe för ett tag sedan. Utan att egentligen ha så stor aning om smaken, men däremot ha blivit nyfiken på vinet p g a namnet. Vi drack den sedan till grillspett gjorda på chorizo (surprise!), färska champinjoner och cocktailtomater (marinerade i Fontanas Souvlakimarinad – rekommenderas!) och ja… det var inte bara ett kul namn, vinet smakade bra. Ett väldigt fruktigt vin. Längre än så sträcker sig inte mina vinprovarkunskaper, men det var gott! 😉

3 kommentarer

  1. Pia

    Det finns många områden man kan vara nörd inom. Kul när olika intressen möts!

  2. Nelle

    som blivande systemvetare blev jag mycket facinerad och kommer springa direkt till systemet och testa, snacka om nördigt kul… “software”-saft! :mrgreen:

  3. Nils Oscars Ctrl Alt Delete » Tre tjejer i köket

    […] inte minst En god lager som är en av mina favoriter och även denna öl är en trevlig bekantskap, kanske passar den som gå-bort-present till de som snöar in på it-relaterade drycker? Skynda fynda eftersom den är på tillfälligt besök på […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.