Lunch på Nämdö Kök & Bar

Om Fredhäll är mitt första hem så är Nämdö definitivt mitt andra hem. Vi åker dit varje helg och ledighet om vi inte måste stanna i stan. Och på själva ön så kan man väl säga att Nämdö Kök & Bar i Solvik är vårt tredje hem… 😉

Ibland blir det bara en varm choklad eller en glass, ibland en mycket prisvärd helgmeny och ibland blir det som i lördags – en rejäl lunch. Jag gillar det faktum att det på “min” ö finns både affär, en sjömack och ett ställe att äta en bit mat på så jag gör vad jag kan för att stödja det lokala näringslivet:!:

Erlands räkmacka
Erlands räckmacka – en av sambons favoriter. Rejält med räkor, ägg och majonnäs i en skön kombination!

Kycklingsallad med mozzarella
Själv åt jag en sallad med kyckling och mozzarella, mycket gott!

Update: När vi var där senast blev vi mottagna med orden “Välkomna hem!” vilket visar att man aldrig riktigt vet vem/vilka som läser på bloggen! :mrgreen:

3 kommentarer

  1. cecilia

    Wow, det ser underbart gott ut! 🙂

  2. Johanna

    Vet du vilken Erland räkmackan är uppkallad efter? En seriöst menad fråga, jag har en fd kollega som heter Erland och bor där. Kan det vara han månne? Tufft att ha fått en macka i såna fall 🙂

  3. Maria

    Johanna -> Erland äger Nämdö Kök & Bar, en go&glad man som ursprungligen kommer från västkusten!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.