Var jag nu var någonstans så var det ivarje fall bra

Häromveckan när vi åkte vilse ute på Ekerö (vi skulle till Asknäs men åkte fel tre gånger, och när vi väl kom dit så fanns det ingen sparris att köpa som vi hade hoppats på…) så blev vi nyfikna på en massa skyltar efter vägen:

Så vi följde skyltarna och hamnade långt ute i skogen;

Det visade sig vara en butik som är rena himmelriket om man gillar prylar som Kitchen Aid, Le Creuset, avancerade espressomaskiner och andra fina saker till köket. Här hade vi kunnat stanna länge!

Så vart var vi då? Vet ni, jag har inte den blekaste aning, jag har googlat och letat på nätet efter en hemsida eller åtminstone en adress, men jag hittar ingenting på nätet. Men ser ni skyltarna, följ dem, för hittar ni bara rätt, så träffar ni världens trevligaste köksbutiksägare som har jättebra koll på sina grejjer.

update!
Nu vet jag ju bättre tack vare kommentarerna nedan. Butiken heter Country Cookshop och även DI hade lite svårt att hitta dit förra vintern men som sagt, hittar man bara dit så finns det en massa fina saker. Vägbeskrivning finns bland annat här.

5 kommentarer

 1. Åsa

  Kan det ha varit här kanske? Har sett skyltarna många gånger man aldrig kommit mig för att svänga in. Verkar vara en giod idé dock!

  The Country Cookshop
  Sommarängsvägen
  Kumla by 1
  179 75 Skå, (Ekerö)
  08-560 401 20

 2. Madde

  Ser ut som Country Cookshop vid Skå. Har åkt förbi där några gånger, kanske ska ta och gå in nu

 3. Elin

  Åsa och Madde, ni har ju rätt, för det hette ju Country CookShop, jag har ju googlat på “Countryshop”, men nu fick jag ju en massa träffar google! Stort tack!

 4. Nina

  Det är absolut på väg ut till Skå, jag bor på Ekerö åker förbi dessa skyltar varje dag på väg till jobbet. Har inte själv varit där, men har varje gång tagit tagit för givet att det är ute vid Kumla By. Av tidigare inlägg kan jag nu konstatera att jag hade rätt! Man blir lätt lite hemmablind.

 5. maria förnemark

  affären heter country cook shop och ligger i Kumla By. Jag har ej ´heller varit där. så jag ska nog åka dit och titta.
  mvh maria

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.