Cyberkocken

Ilva har tagit initiativ till matbloggseventet Cyberkocken, så nu är det dags att hitta på något med rucola, pistagenötter, röda linser och något gult innan klockan tolv på måndag. Egentligen så har jag fullt upp att skriva matbloggsinlägg om veckan i England och gå på husvisningar i helgen men jag ska nog få ihop något med ovanstående ingredienser också. Rucola används flitigt här hemma just nu men det var ett tag sedan som vi hade linser.

Jag har en plan, men som sagt, mycket kan hända innan helgen är slut! Ilvas matblogg är förövrigt ett riktigt guldkorn om man vill ha inspiration till italiensk mat och hennes fotografier är så snygga att man vill printa ut och sätta upp dem på väggen!

5 kommentarer

 1. Maria

  För att inte tala om hur trevlig hon var på matbloggsträffen! 🙂

 2. Ilva

  ojojoj nu rooodnar jag! Ni ar inte sa illa ni heller! Kommer upp de tre sista veckorna i augusti verkar det som sa da far vi ta och gora nagot igen!

 3. Helena

  Klart vi ska hitta på något när du kommer till Sverige i augusti, Ilva! Det var jättetrevligt senast! Och chokladen var gudomlig! 😉

 4. Ensambarn

  Snygg och läsvärd blogg, hit kommer jag att återvända!

 5. Elin

  Ensambarn, välkommen tillbaka, det är alltid kul med nya besökare 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.