Sallad i solen

För så sent som ett par veckor sedan kändes det som om våren 2006 inte skulle bli av. Som att längtan efter solen tagit överhand och liksom fått mig att tro att varma tider var på gång när det i själva verket var höst. Eller något. Nu visade det sig att jag inte var riktigt så snurrig. Solen är här. Våren är kommen. Och jag är alldeles till mig i trasorna. Härliga tider!

På Annandag påsk ägde fika-ute-premiären rum. Jag tror att vi hade kunnat sitta ute lite tidigare om jag inte hade varit så hemskt frusen och ömtålig i kroppen, men nu när det dröjde var det än mer efterlängtat. Det var dessutom så pass varmt att jackan fick hänga på stolsryggen och känna sig överflödig. För att vi inte skulle bli alldeles rusiga i vår vårlycka valde vi vårt stamställe Café Latte (Norr Mälarstrand 32). Vi fikade på var sin sallad (det blev en sallad med kalkon, avokado och keso för mig) och efter det en god pralin från Venus Choklad. Och som jag gottade mig!

Sallad i solen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.