Nytt i mineralvattenfamiljen, 2006

Det våras för nya medlemmar i mineralvattenfamiljen. Ramlösa har kläckt två nyheter; Skogshallon och Granatäpple. Jag har provat båda och med ens fått två nya favoriter. Precis som Vichy Noveaus Äpple & lime som kom förra våren, tror jag att de här två nyheterna kommer bli sommarens favoriter. Skogshallon smakar verkligen, verkligen hallon och får en kolsyrabubbla mer än Granatäpple i min bedömning. Och dessutom är etiketterna snygga, vilket inte är helt oviktigt! 🙄

Skogshallon & Granatäpple

16 kommentarer

 1. Elin

  Jag köpte granatäpplevarianten häromdagen och kan inte bestämma mig för VAD den smakar… jag är lite skeptisk tror jag. Jag tror jag är rätt konservativ när det gäller Mineralvatten faktiskt, Röd Citrus är det mest vulgära jag kan tänka mig tror jag…

 2. Helena

  Och Röd Citrus som ska utgå… Typiskt! 😥

 3. Elin

  STÖN! Jag ser en dyster framtid med de klassiska citronflaskorna. 😯

 4. milimina

  utgå?! vafalls? 😯 uff, det är den enda ramlösan jag egentligen gillar ju…

  eller ja, när jag lade vantarna på en skogshallon så trodde jag ju inte att jag hittat guld förstås 😀

 5. Mi

  Nej, nej, nej! Röd citrus är den enda jag gillar! PAAANIIIIK, den får inte utgå! Uääääh!

 6. Samuel

  Tro det eller ej, men jag är faktiskt allergisk mot granatäpplen! 😳
  Dock tror jag att det i detta avseende rör sig om smaksättande extrakt och inte fruktjuice från granatäpple.

  Annars är jag novis vad det gäller matbloggar/-hemsidor i allmänhet och er sida i synnerhet men det skall bli roligt att få försöka ta del av den!

 7. Karin

  Röd Citrus ska utgå pga låg försäljning så vi är tydligen inte tillräckligt många som gillar den 🙁
  Tidigare var min favorit Vichy Nouveau Apelsin & lime men den har ju också utgått…så nu är det bara Loka smultron kvar som jag verkligen tycker är god, men den passar ju inte till mat. Har någon testat Lokas nya smak Hallon med Grape?

 8. Helena

  -> Karin: Näe, Lokas Hallon med Grape har jag inte provat ännu. Låter som en Helenasmak, så den står härmed på listan… 😉

 9. Johan

  Men varför dricka mineralvatten, när vi har så fint och bra vatten i kranarna? Mitt råd är att köpa en sån där kolsyremaskin och kolsyra kranvattnet själv…vatten ska ju smaka vatten, inget annat!

 10. Oskar

  Har alltid hållit Ramlösa som nummer ett vad gäller svenskt mineralvatten och det gäller även de smaksatta sorterna. De nya sorterna gör en inte heller besviken. Håll med om att Ramlösa skogshallon verkligen påminner en om skogspromenaderna som barn till skillnad från vissa konkurrenter (inkl Loka) vars smaksatta sorter ibland mera påminner om Hubba Bubba *ber om att bli attackerad av Loka-fantaster*

 11. Maria

  Jag testade Loka Hallon & Grape i helgen och håller med Karin, den är inte så kul. Den luktar väldigt mycket hallon men smakar mer odefinierat. Inte ngn ny favorit för mig.

 12. Helena

  Nu har jag också testat Loka Hallon & Grape och den luktar ju så mycket hallon att det känns mer än låtsasframställt. Smakade ok, men den är ingen ny favorit hos mig heller. Min etta är fortfarande Vichy Nouveau Äpple & Lime.

 13. Maria

  Ramlösa Granatäpple inmundigas i detta nu och den är GOD! 🙂

 14. Oskar

  Ramlösa Granatäpple i mun nu i skrivande stund. Något svårbeskriven smak men fräsch och god! Får fyra bubblor av mig…kanske fem.

 15. Oskar

  Kanhända att jag är hopplöst efter. Men….Ramlösa citron & lime också en ny smak? Drack den idag. God.

 16. Brämhults Apelsin & Granatäpple » Tre tjejer i köket

  […] tycks vara säsongens frukt. Den dyker upp i alla möjliga drycker (en favorit är Ramlösas mineralvatten) och den senast provsmakade är Brämhults Apelsin & Granatäpple. En god och frisk juice som […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.